Teamfoto AMD Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Vianen, hoofdvestiging Utrecht

Tips om uw huis duurzamer te maken

Redactie elektricienvianen.nl, 30 juli 2024
AMD Vastgoedonderhoud: de ervaren elektricien voor Vianen en omliggende gebieden!

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, of het nu gaat om kleine of grote veranderingen. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er verschillende opties waar de elektricien u bij kan begeleiden. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te nemen.

Met welke kleine en grote aanpassingen kunt u uw woning verduurzamen?

Gaat u binnenkort uw huis renoveren of is het tijd om uw verlichting te vervangen?Dit is het moment om de verlichting in uw huis duurzamer te maken. Dit kan door middel van het plaatsen van Led-verlichting op alle plekken in huis.

Met behulp van Led-verlichting kunt u het energieverbruik van uw huis aanzienlijk verminderen in vergelijking met gewone gloeilampen. Dit betekent dat u kunt besparen op uw energierekening, wat uiteraard voordelig is voor iedereen. Daarnaast gaan Led-lampen aanzienlijk langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Gaat u uw huis verduurzamen? Denk dan aan elektrisch koken!

Elektrisch koken kan in elk huis plaatsvinden, maar soms moeten er wel wat aanpassingen worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de meterkast of aan de toevoer van stroom. Om de kookplaat te kunnen gebruiken, moet de meterkast voldoende stroom kunnen genereren.

Wanneer u dit niet doet, bestaat de mogelijkheid dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog wordt en de stroom uitvalt. Dit kunt u voorkomen door een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. Het koken met elektriciteit resulteert in bijna geen verlies van elektriciteit, terwijl dit wel het geval is bij koken op gas.

Hoe kunnen zonnepanelen uw huis duurzamer maken?

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak is een uitstekende manier om uw huis duurzamer te maken. Overweegt u duurzame aanpassingen voor uw huis? Het installeren van een elektrische kookplaat en Led-verlichting zijn goede keuzes. Voordat u overgaat tot het plaatsen van zonnepanelen op het dak, moet u checken of het dak geschikt is.

Om uw huis duurzamer te maken heeft u ongeveer 15 zonnepanelen nodig, maar dit hangt ook af van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Gemiddeld genomen verdient u de investering in zonnepanelen terug binnen 6 tot 8 jaar. Besef dat de zonnepanelen onderhoud nodig hebben om zoveel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 030 200 3760 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over AMD Vastgoedonderhoud

AMD Vastgoedonderhoud beschikt over vakbekwame elektromonteurs die u de beste service aanbiedt tegen scherpe prijzen!